diumenge, 30 de maig de 2010

kdm @ l'skola

Ahir 29 de maig a les 10 de la nit vam tenir una cita al Comtal.

Una colla de gent de l’escola Vedruna fèiem teatre.

KDM@L’SKOLA ha estat una obra pensada per fer riure. Una obra amb una gran dosi d’humor, un xic de nostàlgia i un punt d’ironia. Una obra que ens ha fet molt més propers.

Diuen que no hi ha res més sa que riure’s d’un mateix. I ja heu vist que ens hem rigut fins i tot de l’apuntador ..... ha sortit tothom , els mestres, les monges, els nanos, els pares,... i ens hem rigut sobretot de nosaltres mateixos, actors de pacotilla .....però això sí, amb gràcia i sense mals rotllos! Almenys així han estat els assajos i així ho hem volgut transmetre.

L’obra ha estat adreçada a tothom. Tothom, vol dir que és apta per a totes les edats , des dels avis, fins a la mainada que podia estar desperta a partir de les 10 de la nit.
Des de la gent que ara forma part de l’escola Vedruna fins als que en van formar part fa anys, passant per tots aquells que senzillament han volgut riure una estona al teatre.

Volíem fer un acte diferent per celebrar que la nostra escola Vedruna fa 150 anys, un acte informal, gens institucional. Volíem sobretot crear un moment més de retrobament.
...i ho hem aconseguit. El Comtal s’ha omplert a vessar .
Gràcies a tots els que ens heu acompanyat.
Gràcies alumnes que us ha fet gràcia veure com, els que són o han estat , els vostres profes feien allò que tantes vegades us han fet fer a vosaltres.
Gràcies pares , segur que ara coneixeu una mica més quin ambient es respira a l’escola, que és o va ser , dels vostres fills.
Gràcies amics , gràcies a tots els que heu tingut ganes de venir a teatre....
Gràcies, moltíssimes gràcies a tots!


1 comentari:

  1. Em va agradar molt el teatre va ser molt divertit i vaig riure molt!

    Núria Bosch Masip

    ResponSuprimeix