dissabte, 6 de març del 2010

TROBADA D'AMPAS

Avui a les 12 h. ha començat la trobada a l'escola dels antics i actuals memnbres de l'AMPA de l'escola. Erem unes 30 persones, d'un total possible d'apromimadament 90. Alguns no s'han poogut localitzar i altres malauradament ja no hi són.
Després de la salutació a tots per part de la Gerrmana Montgrony, sen's ha fet una visita per les dependències de l'escola que hem anat demanant: aules d'antics alumnes, la sala on es feien les reunions, la bibiloteca, etc.
Després s'han passat els videos promocionals dels actes dels 150 anys:de les jornades de portes obertes i el que es passa per TVR.
A les 14 h. aproximadament ja hem marxat cap el restaurant: Can Dachs. Allà s'hi ham fetdiversos parlaments: el president més antic (Francesc Diaz) i l'actual (Sònia Puig ), altres membres de les aleshores "APAS", de la Germana Montgrony i de Montserrat Jimenez.
Tots els discursos han estat molt emotius, i tots han coincidit en la importància de potenciar la relació Escola-Familia com a vehicle indispensable per a una bona educació dels nostres fills, que les discrepancies són bones si ajuden a crèixer, que adequar-se a les noves tecnologíes i als canvis de la societat en absolut estan renyides amb el respecte a les persones i sobre tot que entre tots ho podem fer tot.
Després d'una animada sobretaula, en que el personal del centre i actual AMPA ens ha regalat les orelles amb la interpretació de l'himne dels 150 anys, ens hem començat a acomiadar els uns dels altres, tot i cantant entre tots "el cant dels adèus"
També s'ha apuntat la idea de repetir periòdicament aquestes trobades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada