dissabte, 30 de gener del 2010

PORTES OBERTES

… hem obert les portes de bat a bat, i l’escola s’ha omplert a vessar d’exalumnes de totes les èpoques que han pogut reviure un grapat de sensacions de la seva infantesa, i s’han retrobat amb els seus mestres i professors, adonant-se plegats de que el temps passa molt de pressa.

Avui ha estat un dia molt especial. Un dia que ha estat possible, en bona part, a la generositat de molts alumnes que han dedicat tot un dissabte a explicar amb il·lusió, com és la seva escola, i han omplert de vida els racons i les aules del nostre edifici .





El premi a tant d’esforç, ha estat poder veure la cara de curiositat i sorpresa dels futurs alumnes, que a mesura que avançaven les visites se sentien una mica més com a casa...perquè , avui més que mai, al Vedruna hi hem cabut tots.
Gràcies, pares , mares, avis..., per acompanyar-los.


9 comentaris:

  1. Gràcies a les dues guies , les Annes, a les dues belluguets la Míriam i la Carla. A les tres monges la Maria, la Lídia i la Marta. A les nenes dels uniformes, la Leyre, la Cristina, la Clàudia, la Laia i l’Àuria. A les primeres nenes que han anat a una escola Vedruna, la Blanca, la Núria i l’Emma i als seus germans l’Angel i el Xevi. A les gimnastes del bombatxos, la Maria, la Neus i la Clàudia. A les que tot el dia ballen incansablement “la pulga i el ratón”, la Vanesa, la Paula, la Blanca, la Gemma i la Sara. I a tota la colla que fan experiments al laboratori a ritme de vals, la Júlia,la Judith, la Carla, l’Aina, els Marcs, l’Enric, l’Ester, en Pau, l’Eudald, l’Iván, en Julián,en Jaume, en Xevi i en Roger.
    Gràcies, com no, a tots els mestres i professors que ho han fet possible.

    ResponElimina
  2. HOLA! SÓC L'AINA QUE ESTAVA AL LABORATORI.
    HAN SIGUT LES MILLORS JORNADES DEL MÓN.

    FELICITATS ESCOLA !!!! I QUE CUMPLEIXIS MOLTS MÈS.

    ResponElimina
  3. GRÀCIES també als cantaires de 1r d´ESO. Van entonar genial!!!A les noies de 2n de batxillerat tan guapes que repartien coca i xocolata als visitants!Als nostres ajudants de 1r de batxillerat, Pere i Jaume que es van passejar pel mercat publicitant l´escola.De nou gràcies a tot el personal de l´escola i en especial als altres belluguets: la Joana i en Pere que no van parar d´anar amunt i avall!!!!

    ResponElimina
  4. Va ser un dia extraordinari:el passat,el present i el futur van conviure a l´escola VEDRUNA. Records de l´ahir, vivències d´avui, il.lusions per a demà. Moltíssima gent amb un denominador comú: l´interès i l´estimació per a la nostra escola. Un dia d´aquells en què s´evidencia que hem d´aprofitar oportunitats perquè es puguin exterioritzar els sentiments!!!

    ResponElimina
  5. Crec que fer 150 anys són molts anys de fer escola i aquestes portes obertes han set molt divertides.A mi m'ha agradat molt fer-ho i veureu
    a set molt divertit.A set una manera de que tothom pugui veure l'escola per dins i coneixer els alumnes!!! Neus vila

    ResponElimina
  6. Ma agradat molt fer les jornades de portes obertes, i ha set molt divertit.
    Hem recordat molts records i ens hu hem pasat molt bé!

    ESTER FERRÉS CAMPS

    ResponElimina
  7. M'ha agradat molt fer de guia!!!

    Peró en general m'ha agradat tot!!!

    Hi ha agut molta gent!!!

    Anna Junyent Serra

    ResponElimina
  8. Ma agradat MOLT!!!
    Espero que uturnem arapatir l'any que be.
    Anna Planas Carbonell.

    ResponElimina
  9. Em va agradar molt poder sortir a l'obra dels 150 anys, gracies Joana per deixar-me sortir!


    Núria Bosch Masip

    ResponElimina